SJÆLENS REJSE

– DIN VEJ TIL INDRE FRIHED

Kurset henvender sig til dig som længe har gået med et ønske om at indgå i en spirituelt orienteret selvudviklingsgruppe. Du lærer at integrere meditation, mindfulness, selvudvikling i dit eget liv.

Næste hold starter i 2022. Nærmere information følger. Bliv skrevet op nedenfor.

 
Reserver min plads

Tøv ikke hvis du vil med på Sjælens Rejse...

Det er naturligt, at du som deltager bruger tid på at overveje din deltagelse. Du kan hjælpe os med alt det praktiske omkring vores kursusplanlægning ved at tilmelde dig kurset i god tid, derfor belønner vi dig, hvis du tilmelder dig inden 10. april med:

Bogen "Jiva Yatra - Sjælens Rejse" (værdi 299,-) 

Bogen "12 minutter til succes" (værdi 199,-) 

1 stk. notesbog i valgfrit design (værdi 100,-) 

Onlinekursus i Meditation & Mindfulness 
(værdi 1.500,-) (Se mere her)

Bøgerne "Jiva Yatra - Sjælens Rejse" & "12  minutter til succes" + Sjælens Rejse notesbog (samlet værdi kr. 598) + Onlinekursus i Meditation & Mindfulness 
(værdi 699,-) (Se mere her)

Ja tak, jeg er klar til at reservere min plads med Early Bird fordele

Hvem henvender dette kursus sig til?

 

Kurset henvender sig til dig som længe har gået med et ønske om at indgå i en spirituelt orienteret selvudviklingsgruppe. Du er et menneske, der gennem flere år har taget ansvar for din egen udvikling, personligt såvel som professionelt. Måske har du allerede modtaget undervisning fra Henning Daverne i anden sammenhæng og nu er du klar til at gå ind i et længere forløb. Du har lyst til at indgå i en gruppe med ligesindede, som har lyst til at udvikle deres indre potentiale ved at begive sig ud på “sjælens rejse”. På denne rejse er det vigtigt:

 1.  At have nogle ligesindede medrejsende du kan dele dine erfaringer med
 2. At have en filosofi du kan betragte din egen udvikling igennem; helst en filosofi, som har bevist sig selv ved at være effektiv gennem tusinder af år til at give mennesker forøget indre frihed
 3. At du vælger en guide til denne rejse, som passer godt til dit temperament og livssyn

Dit udbytte 

Du lærer at integrere meditation, mindfulness, selvudvikling i dit eget liv. Du vil få stor erfaring med- og forståelse for hvad disse værktøjer kan bruges til (men også hvor værktøjernes begrænsning er). Du lærer at tolke dine egne tanker, følelser og kropsfornemmelser, som et krypteret signal fra din sjæl, et signal som rigtig tolket leder dig dybere end tankernes og følelsernes niveau. Ind til en indre følelse af velvære, der findes på sjælens niveau. Du bliver klædt på med de vigtigste selvudviklings-værktøjer, der kan hjælpe dig på livets indre rejse resten af livet.

 

Kig indenfor på Sjælens Rejse og mød Anne Mette Kihl:

"Strukturen på Sjælens Rejse var det, der passede godt til der, hvor jeg er i mit liv lige nu. Jeg har kendt Henning igennem en del år efterhånden, han er en rigtig dygtig og nærværende underviser, og jeg kunne bare mærke, at tiden var inde nu, i forhold til at jeg gerne vil have nogen at følges med i det her felt.

Alle mennesker er på rejse med deres sjæl, man kan så være det mere eller mindre bevidst. Hvis man er begyndt at have en fornemmelse af, at der måske er noget andet, noget mere - at man kan udvikle sig og måske opnå nogle måder at se sig selv og livet og verden på - så er Sjælens Rejse et sted, hvor man kunne have god gavn af at være"

-Anne Mette Kihl, Coach og Mindfulnessinstruktør

Reserver min plads

Kursets indhold

Livets formål • begrænsningen ved succes • spiritualitet og følelsesmæssig modenhed • tre skridt til indre frihed • hvad er lykke • hvad bestemmer dit lykkeniveau? • sinds krops forbindelsen • original lykke • erfaringsbaseret lykke • den indre vej til lykke • den ydre vej til lykke • psykologiens betydning på sjælens rejse • sjælens anatomi • de fem dimensioner • meditation • mindfulness • åndedrætsøvelser • refleksioneøvelser • undersøgende indstilling • teori -praksis •  Qi-kung øvelser • introspektion • personlighed og essens • handlingensvej – karma yoga • meditationens vej – upassana yoga • retræte metoder • visdommens vej – jnana yoga •

Graduering for at optimere din indlæring

I løbet af de 3 år har du mulighed for at graduere efter hvert modul. Graduering er ikke at forveksle med en eksamen, men derimod en mulighed for at sikre, at du har forstået teori og de praktiske øvelser korrekt. Du får således feedback på, hvad dine arbejdspunkter kan være og at du har forstået det netop afsluttede emne, inden du lærer nyt. 

Klik på billederne for at downloade gradueringsbeviset og læse pensum.

Hvad får du på kurset?

Medlemskabet giver adgang til 2 modul pr år af hver 5 dages varighed, online kursusområde samt minimum 4 kursusaftener af 2 timers varighed med ny viden. (Man kan altid genbesøge de emner, man tidligere har gennemført udover de 4 dage uden det koster ekstra).  Aftenerne afholdes i forbindelse med hvert modul og du kan deltage fysisk eller på zoom. 

Derudover vil der være graduerings-/seminardage, med teori og mulighed for graduering. Deltagelse på disse dage koster 450,- pr. gang (uanset om du vælger at graduere eller ej.) Som guldmedlem er disse dage inkluderet i prisen for de 3 år.

Vælg den løsning, der passer bedst til dig...

Vores basis betalingsløsning er det løbende abonnement, hvor du betaler 1.500,- pr. mdr. Flere vælger at betale for 1-3 år ad gangen og tilvælger individuelle coachingsessioner til at supplere og støtte i den spirituelle udviklingsproces. Derfor har vi sammensat nogle fordelagtige pakkeløsninger, til dig, der vil gå all-in på din spirituelle selvudvikling fra start til slut. 

 

Sølv

24.500,- pr. år

Til dig, der ønsker at betale én gang årligt

Dine fordele som sølv-medlem:

 • Inklusiv 5 individuelle coaching sessioner med Henning Daverne (Du sparer 10.165,- )
 • Som sølv-medlem kan du tilkøbe ekstra sessioner med flg. besparelse i løbet af de 3 år: 6 sessioner for 10.000,- (normalpris 20.000,-)

Bronze

1.500,- pr. mdr.

Til dig, der ønsker at betale i rater over 36 mdr.

Dine fordele som bronze-medlem:

 • Som bronze-medlem kan du tilkøbe ekstra sessioner med flg. besparelse i løbet af de 3 år: 6 sessioner for 10.000,- (normalpris 20.000,-) eller 1.800,- for enkeltsessioner.

Guld

64.000,- for 3 år

Til dig, der ønsker at betale på én gang

Dine fordele som guld-medlem:

 • Inklusiv 10 individuelle coaching sessioner med Henning Daverne (du sparer 23.333,-)
 • Gratis graduering og seminardage på alle 3 år (normalpris 450,- pr. gang)
 • Som guld-medlem kan du tilkøbe ekstra sessioner med flg. besparelse i løbet af de 3 år: 12 sessioner for 12.000,- (normalpris 40.000,-)
Jeg ønsker at reservere plads på Sjælens Rejse

Generelle betingelser: 

Indbetalte beløb refunderes ikke, evt. ubrugte moduler og sessioner kan aftales overført til en anden person, som er optaget på sjælens rejse. I det tilfælde at kurset stopper / ikke længere udbydes, refunderes beløb for ubrugte sessioner og moduler. Hvert modul koster 9500,- 

Betalingsbetingelser, Bronze:

Bronze medlemskab betyder, at man afbetaler modulerne via månedlig betaling, hvert modul koster 9500,-. Bronze medlemskabet inkluderer ikke graduering, seminarer og indviduelle sessioner. Du kan når som helst sige dit bronze medlemskab op med 3 mrd. varsel fra udgangen af en måned, dog tidligst efter et gennemført modul er betalt. Kvittering for trækket tilsendes per email. Din ratebetaling løber i den aftalte periode, hvorefter den afsluttes automatisk. Opsigelse sker ved at sende en skriftlig opsigelse til [email protected] Opsigelsen træder i kraft ved udgangen af en kalendermåned.

Opsigelsesbetingelser, Sølv:

Ved ophør inden 12 måneder refunderes beløbet ikke, men evt. ubrugte moduler og sessioner kan aftales overført til en anden person, som er optaget på sjælens rejse.

Opsigelsesbetingelser, Guld:

Ved ophør inden 3 år refunderes beløbet ikke, men evt. ubrugte moduler og sessioner kan aftales overført til en anden person, som er optaget på sjælens rejse. I det tilfælde at kurset stopper fra udbyders side, refunderes beløb for ubrugte sessioner og moduler. 

Din guide på Sjælens Rejse

Henning Daverne

Grundlægger af GOD DAG meditation og mindfulness, foredragsholder, forfatter og underviser i meditation og selvudvikling. Henning Daverne betragtes af mange, som en af Danmarks førende eksperter inden for meditation og mindfulness.

Henning har rejst i østen i de seneste 25 år, han er uddannet af sin mentor meditationsguruen Maharajji (som ses på billedet ovenfor). På dette kursus bliver du indført i østens filosofi og meditative praksisser, tilpasset en vestlig hverdag

Forløbet er skræddersyet ud fra ét spørgsmål:

 

"Hvordan ville jeg selv ønske mig at blive undervist i spirituel selvudvikling, hvis jeg kunne skrue tiden tilbage og undgå de unødvendige omveje, jeg selv har taget på sjælens rejse, samt tilvælge de emner min nuværende erfaring har vist mig er nødvendige på sjælens rejse?"

Udfra dette spørgsmål har jeg sammensat dette 3 årigt forløb i spirituel selvudvikling.

Hvad får du?

Medlemskabet giver adgang til 2 modul pr år af hver 5 dages varighed, online kursusområde samt minimum 4 kursusaftener af 2 timers varighed med ny viden. (Man kan altid genbesøge de emner, man tidligere har gennemført udover de 4 dage uden det koster ekstra).  Aftenerne afholdes i forbindelse med hvert modul og du kan deltage fysisk eller på zoom. 

Derudover vil der være graduerings-/seminardage, med teori og mulighed for graduering. Deltagelse på disse dage koster 450,- pr. gang (uanset om du vælger at graduere eller ej.) Som guldmedlem er disse dage inkluderet i prisen for de 3 år.

“Sjælens rejse giver mig præcis det rum jeg ikke vidste fandtes. Det er et ærligt og livgivende rum, hvor jeg lærer om den dybeste visdom som kan hjælpe mig til at opleve livet fra et andet perspektiv og dermed øge min personlige livkvalitet først og fremmest i relationen til mig selv, men i høj grad også til andre. Jeg lærer om egoets strategier og sjælens bevidsthed. Tak Henning, for at dele denne visdom – jeg glæder mig til HELE rejsen”

Anne Marie Valentin
Karriererådgiver

 

Er du i tvivl om noget?

Nedenfor har vi forsøgt at imødegå de emner, der kan give anledning til tvivl og spørgsmål. Finder du ikke svar her, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til kursuskoordinator [email protected]

SÅDAN RESERVERER DU DIN PLADS :

 1. Besvar de nedenstående spørgsmål.
 2. Klik på tilmeld og bliv oprettet i vores betalingssystem - du har 14 dages fortrydelsesret og vil ikke blive trukket noget før.
 3. Efter du har tilmeldt dig kurset, vil du blive ringet op af Henning Daverne for en personlig samtale. Her kan du få svar på alle spørgsmål om sjælens rejse, ligesom samtalen hjælper os begge til at vurderer om der er det rette match (hvis samtalen viser at dette mach ikke findes, frameldes du naturligvis kurset U.B)

  Har du spørgsmål undervejs i processen, så skriv endelig til [email protected] 

Udfyld formularen og bliv kontaktet, når de nye datoer foreligger: